Sisteme de siguranță de înaltă calitate

– sisteme de alarmare antiefracție și antiincendiu;

– sisteme de supraveghere video;

– sisteme de control acces (bariere auto, sisteme automate de gestionare a parcărilor, motoare și automatizări de porți și uși de garaj, uși automate, interfoane și video-interfoane de vilă);

– sisteme de recunoaștere automată a numărului de înmatriculare auto;

Implementăm măsurile minime de securitate, stabilite în urma analizei de risc la prețuri speciale pentru cei ce aleg să facă evaluarea de risc cu noi. Ne deplasam oriunde solicitați o expertiză profesionistă.

Realizăm lucrări de cablare structurată, rețele de curenți slabi, rețele de voce – date, instalăm și întreținem automatizări de uși, porți automate, bariere auto, sisteme de control acces cu sau fără pontaj, etc.

Avem angajați cu toate calificările în domeniu, cu o experiență de peste 20 ani. Societatea deține licență de la IGPR și autorizație de la ISU pentru activitățile curente.

În ce privește calitatea, societatea AMPRO SYSTEM SRL pune un accent deosebit pe un sistem de lucru organizat și structurat în toate domeniile sale de activitate. AMPRO SYSTEM SRL este membru activ al ARTS Bucuresti – Asociația Româna pentru Tehnica de Securitate, înca din anul 2006. Codul Etic adoptat de catre Adunarea Generală a Asociației Române pentru Tehnica de Securitate, este implementat, respectat și urmărit în permanență, cu scopul declarat de a respecta regulile de comportament profesional a personalului din compunerea AMPRO SYSTEM SRL, care are responsabilități în domeniul tehnicii de securitate.

Afișez toate cele 5 rezultate